امروز قصد داریم چند مدل آش محلی و مقوی رو به شما دوستان گرامی آموزش دهیم.
- آش گندم
- آش شله قلمکار
- آش ترخینه
- آش قره قروت
- آش مصطفی
طرز تهیه کامل آش گندم:
آش گندم به روشهای گوناگون تهیه میشود. آش گندم غذای محلی استان زنجان است. در زنجان گندم را تمیز کرده و میشویند. سپس در آب خیس میکنند و پس از نرم شدن در شیر میپزند. در آذربایجان به این آش هدیگ میگویند
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
اشپزی
آش ,گندم ,تهیه ,محلی ,طرز ,زنجان ,آش گندم ,طرز تهیه ,گندم آش ,آش محلی ,میکنند ومنبع
طرز تهیه سوپ شیر و جو +طرز تهیه املت
طرز تهیه کروسان و کیک یزدی دو شیرینی پر طرفدار
طرز تهیه انواع آش محلی